Omet al contingut

Nova gestio

Serveis

Els nostres serveis

T'oferim una àmplia gamma de serveis immobiliaris dissenyats per a satisfer totes les teves necessitats

Els nostres Serveis de Transacció et proporcionen opcions versàtils i convenients per a lloguers, vendes, traspassos i permutes de tota mena d’immobles, des d’acollidors pisos fins a espaioses naus industrials. El nostre equip de professionals experimentats et guiarà en cada pas del procés, assegurant-te que trobis la propietat perfecta o aconsegueixis una reeixida transacció immobiliària.

Els nostres Serveis de Suport i Assistència Tècnica et brinden tranquil·litat i comoditat. Protegim els teus immobles amb assegurances a mesura, gestionem el manteniment i rehabilitació per a mantenir-los en òptimes condicions, i agilitzem tràmits com a cèdules d’habitabilitat i certificats d’eficiència energètica. La nostra gestió hipotecària simplifica el procés de finançament i els nostres contractes detallats garanteixen transaccions segures i sense problemes.

Opcions versàtils

Equip de professionals

Immobles protegits

Tranquil·litat i comoditat

Per què triar-nos

Els Teus actius en les millors mans

Pots confiar que els teus actius estan en les millors mans. Per als promotors immobiliaris, ens ocupem de la gestió de promoció d’obra nova, mentre que per als propietaris, la nostra administració de lloguers garanteix una ocupació rendible i sense complicacions. Les nostres valoracions precises et proporcionen informació valuosa per a prendre decisions informades i les nostres solucions de gestió de patrimonis immobiliaris asseguren el creixement de les teves inversions.

Gestió de promoció d'obra nova

Administració de lloguers

Creixement assegurat de les teves inversions

Valoracions precises

NOVA GESTIÓ IMMOBILIARIA

Serveis integrals i de confiança

En Nova Gestió Immobiliària, el nostre compromís és oferir serveis integrals i de confiança, recolzats per anys d’experiència en el mercat immobiliari. Amb un equip humà apassionat i dedicat a entendre les teves necessitats, som aquí per a ser el teu aliat en cada pas del teu viatge immobiliari. Confia en nosaltres per a fer realitat els teus somnis i aconseguir les teves metes immobiliàries. Contacta’ns avui mateix i deixa’ns ser el teu guia en aquest emocionant camí cap a la teva nova llar o inversió!

Serveis de suport i assistència técnica

Els nostres Serveis de Suport i Assistència Tècnica et brinden la protecció i comoditat que necessites per als teus immobles. Oferim assegurances d'immobles adaptats a les teves necessitats, protegint-te d'imprevistos i garantint la seguretat de les teves propietats. Si requereixes gestió de manteniment i rehabilitació, el nostre equip experimentat s'encarregarà de mantenir els teus habitatges en perfectes condicions i augmentar el seu valor en el mercat. A més, agilitzem la tramitació de cèdules d'habitabilitat i certificats d'eficiència energètica, garantint el compliment dels requisits legals. Si estàs buscant finançament per a adquirir una propietat, la nostra gestió hipotecària et facilita el procés i obté les millors opcions per a tu. Finalment, comptem amb un servei d'elaboració de contractes meticulós i precís, assegurant la protecció dels teus interessos i garantint una transacció sense problemes.

Serveis de transacció

Els nostres Serveis de Transacció t'ofereixen una àmplia gamma d'opcions per a totes les teves necessitats immobiliàries. Si busques llogar, tenim una selecció diversa d'immobles que inclou pisos, cases, locals, pàrquings, oficines i naus industrials. Si estàs interessat a comprar la teva llar ideal o invertir en una propietat, t'assistirem en el procés de compra amb el nostre equip expert. A més, facilitem traspassos i permutes, assegurant-nos que totes les parts involucrades tinguin una experiència fluida i reeixida.

Serveis de gestió i administración

Els nostres Serveis de Gestió i Administració estan dissenyats per a brindar-te tranquil·litat i eficiència en la cura dels teus actius immobiliaris. Si ets un promotor immobiliari, ens ocupem de la gestió de promoció d'obra nova perquè puguis enfocar-te en els teus projectes. Per als propietaris, la nostra administració de lloguers garanteix un maneig professional de les teves propietats, assegurant una ocupació i rendibilitat òptimes. A més, realitzem valoracions precises tant per a lloguers com per a vendes, perquè prenguis decisions informades. La gestió de patrimonis immobiliaris és la nostra especialitat, oferint-te solucions personalitzades per a maximitzar les teves inversions.

Estem encantats d'escoltar-te

Comença ara mateix la teva cerca i deixa’ns ajudar-te a trobar l’espai que sempre has somiat

FAQ

Preguntes feqüents

reiniciar password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Comience con su cuenta

para guardar tus casas favoritas y más

Sign up with email

Comience con su cuenta

para guardar tus casas favoritas y más

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik